Paris

Bonjour!

Jeg elsker paris! det står jo i innlegget "Om meg" så jeg tenkte da at jeg skulle lage et innlegg om Paris.Grunnen til at jeg elsker paris er fordi det er kjærlighetens by eller hva de kaller det, fordi jeg synes det er så søtt når man ser sånne filmer og bilder hvor folk frir til hverandre ved siden av eiffeltårnet !♥. 

Å  alle de søte gamle bygningene i Paris det er noe jeg også er glad i gammeldagse ting ! så hele Paris er egentlig perfekt for meg!. problemet mitt når jeg skal forklare hvorfor jeg elsker Paris er vel at jeg ikke har noe svar fordi alt med Paris er perfekt!.

Min største drøm er å bli fridd til i Paris, oppe i eiffeltårnet !, tenk så romantisk det ville vært men ja det er nok lenge til jeg skal bli fridd til da.. men det er lov å drømme !.

Det metro skiltet i kollasjen har jeg på et stort bilde jeg har over skrivepulten min sammen med eiffeltårnet og en gammel bygning og det er det jeg elsker med rommet mitt ! og så har jeg to oppbevarings bokser med bilde av det samme som det er bilde av på et store bildet som jeg også elsker!, og så har jeg en bordklokke som står paris på ♥. 

Så det er tegn til at jeg er glad i paris på rommet mitt !. men nå skal jeg se videre på modern family.

-Matilde♥

3 kommentarer

Alvilde

08.10.2013 kl.16:01

Åh, jeg har alltid hatt lyst å dra til Paris! Virker som en utrolig flott by!

hmg

08.10.2013 kl.17:19

Jeg har alltid lyst til å dra til Paris! Elsker alt med Paris!

hadersen

08.10.2013 kl.18:30

hmg: ja det er jo en fantastisk by !

Skriv en ny kommentar

hadersen

hadersen

13, Bodø

reyley

Kategorier

Arkiv

hits