Plastisk kirurgi og jakt

Hallo!

jaee kan sikkert forklare over skriften ... jeg er faktisk kjempe glad nå♥ fordi at jeg har nettopp fått brev om at jeg skal komme å operere vekk en irriterende føflekk og det er faktisk plastisk kirurgi og det visste jeg ikke før jeg fikk brevet, så jeg skal å få den vekk den 28.oktober å det gleder jeg meg til samtidlig som jeg gruer meg...

Så i går hadde jeg med meg melding hjemmefra om jeg kunne ta fri fra skolen for og dra på elgjakt sammen med pappa og siden jeg nå har begynnt på ungdomstrinnet var det lite sannsynlig at jeg fikk lov til å ta fri for en så dårlig grunn, men i dag fikk jeg tilbake lappen å der sto det at det var greit om at jeg gjorde leksene! så da ble jeg jo kjempe glad!. Men det betyr at jeg drar til ylvingen i morgen kveld så da blir det ikke blogging igjen før på søndags kveld om ikke mandag.. men dere har jo Astri som kan skrive innlegg selfølgelig. eller så fikk jeg også tilbake naturfagprøven min i dag og jeg ble jo selfølgelig dritnervøs siden at jeg hater å få karakterer fordi jeg er så redd for at det skal være 1 eller 2 men i dag ble det jo heldigvis det jeg hadde håpet på jeg fikk en 4er!, å det er jeg kjempe fornøyd med. å det er ikke en dårlig karakter fordi det er nemlig noen som sier det, man må jo ikke ha 5 eller 6 for og kune si at man har fått en bra karakter det synes ihverfall jeg er veldig teit.

Men så har jeg og Astri merket at vi har jo ikke lagt ut et eneste bilde av oss forrutenom det bilde av meg når jeg spiste eple da.. så jeg skal ta et par bilder av meg selv senere for og vise dere åssen jeg ser ut !.

-Matilde♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hadersen

hadersen

13, Bodø

instagram : hadersenblogg

Kategorier

Arkiv

hits