Operasjon : check

Hallo!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en dag i mosjøen hvor jeg har tatt bort en føflekk å operasjonen gikk kjempebra å nå er jeg kvitt den!

det første vi gjorde da vi kom inn på sykehuset var å gå opp i andre etasje på dagkirurgisk for å "registrere" meg, å da kom nervene fordi det var sånn derre sykesenger i gangene å sånn... Men så kom det en dame og visste oss inn på et rom med tre stoler å et garderobe skap + et pitte lite do.. Så måtte jeg ta på meg sånne derre ekle sykehus klær. deretter kom det en narkose lege som skulle gi meg alternativer om narkose eller beroligende så endte det med at jeg valgte beroligende .. å lokalbedøvelse selfølgelig ! så fikk jeg saft som smaket dritt foride hadde tatt i beroligende så gikk de ut. så kom den legen som skulle fjerne føflekken inn og skulle ha meg med på et rom hvor han skulle tegne litt der han skulle skjære.

Så nå var den endelige time kommet . . . je ble fulgt til et operasjonsrom som var LITE nerepirrende.. Så måtte jeg legge meg ned på en benk hvor de vasket rundt området de skulle skjære med sprit og så tok de på et sånn derre steril greie sånn at det ikke skulle komme noen bakterier til plassen, så fikk jeg serriøst verdens vondeste bedøvelse så etter den var over når de skulle begynne å fjerne føflekken kjente jeg absolutt igenting å det er jeg veldig fornøyd med!.

Så nå er marerittet ditt borte Aurora! 

 

-Matilde♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hadersen

hadersen

13, Bodø

instagram : hadersenblogg

Kategorier

Arkiv

hits